top of page

Alkymi

Alkymistens færdigheder 10 EP

Som alkymist kan du blande forskellige eliksirer, som kræver forskellige ingredienser, farve og mængde. Du skal altid få godkendt dine ingredienser i kroen. Drikken skal laves in-game til rollespillet - ikke hjemmefra. Du kan lave lige så mange eliksirer, som du har lyst til! Alle eliksirer, du sælger til andre spillere, har en minimumspris. Du kan selv benytte alle dine eliksirer uden at betale. Dette gælder også gift, modgift, medicin og pestvand, som du bruger på andre spillere.


Du kan på ingen måde tvinge nogen til at drikke en eliksir, som de ikke vil drikke, og der er helt særlige regler for hvordan gift og modgift virker!

Olympus vand
Smag: Sød og tropisk.
Farve: Gul/grøn.
Pris: Tre mønter, kun ved salg.
Effekt: +1 liv i næste kamp. Max 1 pr. kamp.

Livseliksir
Smag: Stærk.
Farve: Rød/brun.
Pris: Tre mønter, kun ved salg.
Effekt: Helbreder 1 tabt livspoint, ikke rustningspoint!. kan genoplive folk på 1 hp.

Gift
Smag: Salt.
Farve: Klar og vandagtig.
Pris: To mønter, kun ved salg.
Effekt: Denne drik er speciel, da vi ikke vil have at vores spillere putter ting i andres drikkelse. Man skal derfor lade som om, at man går over og forgifter en drik. Vi stoler på, at vores spille kan finde ud af at lade som om, at de forgifter en drik. Når offereret drikker af den forgiftede drik, skal man derfor gå over til person og sige til person, at de nu er blevet forgiftet. Herefter hælder man sin gift ud. Gift dræber offeret på stedet.


Modgift
Smag: Sur og sød.
Farve: Grøn.
Pris: To mønter, kun ved salg.
Effekt: Skal gives til et offer for ”Gift” inden for 30 sekunder. Ligesom med "Gift"-evnen, er det dig selv, der skal drikke den, så andre ikke bliver tvunget til at drikke noget.

Medicin
Smag: Mentol.
Farve: Blå.
Pris: En mønt, kun ved salg.
Effekt: Kurerer ikke-magiske sygdomme/pest.

Pestvand
Smag: Bitter.
Farve: Grøn/brun
Pris: To mønter, kun ved salg.
Effekt: Denne drik er speciel, da vi ikke vil have at vores spillere putter ting i andres drikkelse. Man skal derfor lade som om, at man går over og forgifter en drik. Vi stoler på, at vores spille kan finde ud af at lade som om, at de forgifter en drik. Når offereret drikker af den forgiftede drik, skal man derfor gå over til person og sige til person, at de nu er blevet forgiftet. Herefter hælder man sin pestvand ud. Pestvand sænker ens antal max liv med 1 hele dagen.

Vrangforestilling

Smag: salt

Farve: Gul/Grøn

Pris: 3 mønter, kun ved salg

Effekt: Modtageren hallucinere i 2 minutter, du forestiller dig at du ser mærkelige/skræmmende ting.. Den som giver drikken, bestemmer hvad offeret ser.

bottom of page