top of page

Racer

Herunder kan du læse om de forskellige racer, det er muligt at spille til Fruens Ly. 

Menneske

Kejserlige, Nord folk eller kongetro. Mennesker lever over alt, har forskellige trosretninger og kan opfører sig på mange forskellige måder. Mennesker er den race som lever kortest tid, men lærer dog hurtigere end mange af de andre væsner som bor i landet.

 

Kostume krav: intet

Elver

Elverne er en af de ældste racer i denne verden, hvis ikke den ældste. Der er mange typer elvere; skovelvere, højelvere og mørkelvere, som alle har der helt egen levevis.

Skovelveres adfærd opfattes af mange som vild og uciviliseret, mens højelvernes og mørkelvernes adfærd opfattes mere selvcenteret og hovmodig. 

 

Kostume krav: Elverøre

Som elver kan du fra starten æterisk.

Grønhuder

Orker og Gobliner har været en plage for alle andre væsner lige siden begyndelsen af tiden. Ingen kan huske hvornår at grønhuderne kom til, men alle kan huske at have kæmpet lange krige mod dem. Trods deres alder, så lever orkerne stadig i klaner eller stammer rundt omkring i verden. De virker ikke til at ønske andet af tilværelsen end at slås og have alt hvad de får øje på. Hvor orkerne er store og muskuløs væsner, er goblinerne små og smidige.

 

Orker

Kostume krav: Grøn sminke eller maske

Som ork kan du fra starten tale kaudervælsk.

Gobliner

Kostume krav: Grøn sminke og goblinnæse eller maske

Som goblin kan du fra starten tale kaudervælsk.

Dværge

Dværgene er en af de ældste racer i denne verden. De har i mange år levet i bjergene, men det ses oftere og oftere at de bosætter sig tættere på menneske. De er et stolt og stædigt folk, der sætter deres ære og slægts pragt højere end noget andet. De er gode håndværkere og smede, en kunst de lære helt fra de er børn af.

 

Kostume krav: Dværgeskæg

Som dværg kan du fra starten tale kaudervælsk.

Andre racer

Alle andre racer ses som mennesker og får derfor ikke nogle bonus evner.

Dog kan man komme og snakke med en spilmester, hvis man gerne ville spille en anden race., Herved vil det være muligt at få tildelt særlige evner, hvis man bliver godkendt til dette af spilmesteren.

Du kan kontakte os her, på vores e-mail.

bottom of page