Regelsystem

Du starter din rolle hos den evneansvarlige, før mellem indtjek og  briefing. Den evneansvarlige vil være at finde ved bålhytten, og vil hjælpe dig med at starte din rolle og alle de spørgsmål du har til det.

Når du skal lave din rolle, skal du vælge dit hovedaspekt udfra følgende fire:

• Styrke

• Behændighed

• Intelligens

• Visdom

Hvert aspekt har et antal evner, som du kan købe for evnepoint (EP). Evnerne kan købes i vilkårlig rækkefølge, dog skal evner med niveauer købes i rækkefølge.  Udover die hovedaspekt skal du også vælge en raceHver race har et antal evner du ligeledes kan købe for dine EP.

Af de fire aspekter, vælger du et hovedaspekt. Evner i hovedaspektet kan købes for den angivne EP pris, evner fra de tre andre aspekter kan købes for dobbelt pris.

Når du starter din rolle, får du et evneskema. På evneskemaet vil den evneansvarlige afmærke de evner du køber og herefter kan du bruge dem. Du kan kun have et evneskema ad gangen. Dette skema skal du have på dig hele spilgangen igennem.

Du må højest købe for 5 EP, pr. rollespilsgang.

Næstved Rollespilsforening  I  Militærsvinget 1  I  4700 Næstved  I  E-mail: naestved.rollespilsforening@gmail.com |