top of page

Events og ture

Udover vores kontinuerte arrangementer, arrangeres der også events og udflugter. Disse enkeltstående arrangementer, annonceres igennem vores facebookside og hjemmeside. Du kan derfor med fordel følge med på facebooksiden. Nedenfor vil du kunne se en liste over hvilke events og udflugter NRF arrangerer eller har arrangeret, samt hvad det eventuelt kræver at deltage ved disse. 

Krigslive

Kriglive er et af de største landsomdækkende liverollespilsscenarie, som handler om krig og livet som solfat, af den ene eller anden type. Hvert år dannes en ny setting og en ny spændende krig vil blive udspillet.

Krigslive turen, er meget forskellig hvert eneste år og derfor stilles der også forskellige krav til medlemmerne, der vil deltage i den enkelte tur. Informationer om det aktulle krigslive, samt NRF's tur,  vil blive offentliggjort på foreningens facebookside.

Big Bad Brætspil

Big Bad Brætspil, er NRF's hyldest til brætspillene!

Hvert år arrangeres en række Big Bad Brætspil, hvor vi finder alle foreningens brætspil frem og spiller. Arrangementet er åbent for alle foreningens medlemmer, både nybegyndere og erfarne i brætspillenes verden.

Der er både mulighed at tage sine egne brætspil med eller at låne af det store udvalg foreningen ejer.

Pris: 20 kr. pr. event, for medlemmer af NRF.

De Vaklende Døde - Et samarbejde med Næstved Ungdomskole

"De vaklende Døde, eller DVD som vi kalder det, er et live horror-rollespil, der laves i et samarbejde mellem Næstved Rollespilsforening og Næstved ungdomsskole. Rollespillet foregår i en verden efter et gigantisk zombie-udbrud."

Rollespillet er for Næstved Ungdomskoles medlemmer. Information om eventet, kan findes på DVD's egen hjemmeside, som knappen herunder føre til.

bottom of page