top of page

Præst

En præst er en hellig person, der, med styrken fra guderne, kan påkalde mægtige kræfter, som er nyttige i både mulige og umulige situationer. Præsten kan være en prædikat for en gruppering, en stor kamppræst, som står stærk i kampen, en urtekyndig, der med eliksirer kan helbrede de faldende og meget meget mere. Kun fantasien sætter grænser for historien bag din karakter. 

Som præst skal du huske følgende:

- Præster skal, til hver spilgang, medbringe 3 hvide stof bånd. Disse bånd skal bindes om armen på den person som man velsigner. velsignelses båndene kan ikke genbruges i en kamp.

- Alle personer kan kun have én velsignelse på sig af gangen.

- Velsignelser og helbredelser kræver en høj og tydelig rite før den kastes.

- Man kan ikke gå imens man kaster velsignelser og helbredelser.

Standard evner

Præster er vigtige personer når kampen står og de tapre soldater skal holde modet højt. Derfor skal præsten kunne beskytte sig selv. Præsten starter med evnen rustningbrug: let. 

Som præst, kan du en gang i løbet af spillet nedskrive en af dine magier, udover magier fra mesterklasserne, på en skriftrulle. Skriftrullen skal indeholde en rite, samt magiens navn. Når dette er gjort, vil du kunne give denne til andre og de vil kunne bruge den. Når skiftrullen er brugt én gang, rives den over og kan ikke bruges igen. 

Skriftruller kan kun skrives på særligt magisk papir, som kun udleveres i kroen. Når skriftrullen er skrevet, skal den godkendes af personen der står i kroen.

Cirkel 3

Cirkel 1

Stå

Med denne magi kan magikeren tvinge en person til at stå. Magikeren skal pege eller røre den person som kan kaster magien på

 

Stk: 3 pr. kamp

Cirkel 2

Helbredelse 1

Med denne evne kan du helbrede en såret person 1 liv. Denne evne kan ikke genoplive en død person.

 

Stk: 3 pr. kamp

Cirkel 3

Velsignelse mod døden

Med denne velsignelse kan du give en person 1 ekstra liv i næste kamp. Når du har kastet velsignelsen skal du binde et velsignelsesbånd om armen på modtageren.

 

Stk: 3 pr. kamp

Cirkel 4

Skjold

Med denne magi kan du lave et magisk skjold som man ikke kan bryde igennem. Det gøres ved at ligge et max. 2 m reb eller krydse arme. Magien holdes så længe du holder dine hænder over rebet eller dine arme krydset.

 

Stk: 1 pr. kamp

Cirkel 5

Velsignelse: ustoppelig

Med denne velsignelse kan du gøre en person immun over for den næste frygt eller stå magi der bliver kastet på ham/hende.Når du har kastet velsignelsen skal du binde et velsignelsesbånd om armen på modtageren.

 

Stk: 3 pr. kamp

Mesterklasser

Profet

Genopliv

Med denne magi kan du genoplive en person. Personen har 2 liv når han/hun bliver genoplivet.

 

Stk: 1 pr. kamp

Ustoppelig

Denne evne gør dig immun over for magierne "Stå" og "frygt".

Helgen

Ophæv

Med denne magi kan du ophæve alle vedvarende magier: pege maiger, velsignelser, zombie og skjold. Når den er kastet stopper effekten af den vedvarende magi.


Stk: 3 pr. kamp

Velsignelses mester

Må medbringe 2 ekstra velsignelsesbånd.

Helbreder

Helbredelse 2

Med denne evne kan du helbrede en såret person 2 liv. Denne evne kan ikke genoplive en død person.

 

Denne magi udskifter evnen "Helbredelse 1" og du kan derfor IKKE bruge "Helbredelse 1" mere.


Stk: 3 pr.kamp

Uholdenhed 1

Denne evne giver dig 1 ekstra liv.

Kamppræst

Velsignelse ildvåben

Virker som magien "Ildvåben", dog kan du velsigne hvilket som helst våben:  Når denne velsignelse er kastet på et våben, giver det 1 ekstra i skade næste gang du slår.

 

Ildmesteren skal medbringe 2 røde stofbånd. Når velsignelsen er kastet binder du et rødt bånd om det velsignede våben. Velsignelsesbåndene kan ikke genbruges i en kamp. Alle personer kan kun have en velsignese på sig af gangen. Velsigelser kræver en høj og tydelig rite før den kastes.

 

Stk: max 2 pr. kamp

Rustningsbrug: Medium

Denne evne giver dig, ud fra hvilket rustning du bærer, op til 4 ekstra liv. Dette bliver kontrolleret af rustningskontrolløren

bottom of page